Terapi

Individuel terapi og rådgivning kan gøre en forskel hvis bare du tænker tanken!

Alle har ret til et godt liv. Hvorfor vente til det er for sent?

Vi kan alle komme til et tidspunkt i livet hvor en støttende hånd udefra, kan være det vi har brug for. Enten for at komme videre, for at se tingene i et andet lys eller for at få bugt med adfærd der indvirker negativt på os selv eller på vores omgivelser. Det kan dog være en følsom færd at skulle række hånden ud mod et andet menneske med ønske om at de kan stå til rådighed for en. Det uanset om man kommer alene, som par eller familie. De fleste prøver klogt nok længe selv at løse de vanskeligheder de er i. Men lykkes det ikke, er det en styrke at turde opsøge hjælp til det, der forhindre en eller flere i at have et godt liv. Hvis man først har søgt og fundet denne side, så hellere få hjælpen i dag end i morgen. Rigtig mange mennesker bliver ved med at vente... Men det betaler sig at få rådgivning eller terapi hvis blot man tænker tankerne.

Min uforbeholdende erfaring og mening er, at individuel terapi, parterapi og/eller rådgivning hjælper! Alle skulle have muligheden for at erfare hvad den rette terapi kan udrette.

INDIVIDUEL TERAPI

  • Er hoved fyldt med tanker?
  • Har du svære valg i livet?
  • Er du blot ulykkelig?
  • Er det noget med dine relationer?
  • Har du fået konstateret stress?
  • Har du arbejdsrelaterede udfordringer?
  • Eller er familielivet bare ikke som du havde drømt om?

Der kan være et utal af årsager til at søge hjælp udefra. Det vigtigste i den søgning er ofte at du lander hos en som fungere for dig. Ellers kommer du hurtigt til at føle dig forkert - det kan du ikke bruge til noget og det er ikke sundt.
Er det rigtige sted hos mig, så vil jeg gøre mig umage med dig og det du kommer med.