Jeg er først og fremmest realist. Forandringer skal være realistiske og alle der kommer hos mig skal være velkomne. Jeg arbejder og beskæftiger mig inden for personlig vækst, helbredelse og relationer. Jeg har haft klinik i Ballerup siden 2008.

Vi kan alle komme til et tidspunkt i livet hvor en støttende hånd udefra, kan være det vi har brug for. Enten for at komme videre, for at se tingene i et andet lys eller for at få bugt med adfærd, der indvirker negativt på os selv eller på vores omgivelser. Det kan dog være en følsom færd at skulle række hånden ud mod et andet menneske med ønske om at de kan stå til rådighed for en. Det uanset om man kommer alene, som par eller familie.

De fleste prøver klogt nok længe selv at løse de vanskeligheder de er i. Men lykkes det ikke, er det en styrke at turde opsøge støtte til det, der forhindre en i at have et godt liv. Hvis man først har søgt og fundet denne side, så hellere få hjælpen i dag end i morgen. Rigtig mange mennesker bliver ved med at vente...

Hvis blot man tænker tankerne, så betaler det sig at få rådgivning eller terapi.

Alle er velkomne her. Intet er for meget eller for lidt, for stort eller for småt. Og man er aldrig "forkert".