Et realistisk rum for jer med familieliv, parliv og børn

Familielykke er foredrag og workshops til forælderarrangementer og personalearrangementer med det formål at vejlede forældre i de intense liv, der knytter sig til at blive og være en familie på godt og ondt. Opdragelse, parrelationen og forældersamarbejde er alle følsomme områder i familielivet.

Familielykke blev etableret i 2009 og ejes af mig, Kickan Andersen.

Oprindelig var ideen at Famillielykke blot skulle være en paraply for alle de forskellige ting jeg på det tidspunkt lavede inden for familieliv. Da Familielykke blev etableret afholdt vi en masse åbne barselscafé'er med oplæg og foredrag som jeg stod for.

Vi samarbejdede med forskellige cafe'er rundt om i Storkøbenhavn. Bla. Cafe MÆT i Valby og Granny's House i Søborg. Udover det besøgte jeg også legestuer mv.

Med tiden fik jeg dog for travlt på klinikken i Ballerup og barselscafeerne er langsomt ophørt.

Jeg byder i hverdagen en masse almindelige mennesker som du og jeg selv velkommen på min klinik i Ballerup. Her praktisere jeg parterapi, individuel terapi, familieterapi og rådgivning. Ydermere er jeg mentor for nogle unge piger i Ballerup kommune. Og så skriver jeg indimellem på Familielykke på Facebook. Om familieliv, opdragelse og parliv.

Følg Familielykke på facebook her; www.facebook.com/familielykke

Jeg udbyder og afholder stadig efter aftale, foredrag og workshops om succesfuldt forældersamarbejde til personale i institutioner og på skoler.

Jeg kan altid bookes ved at i sender mig en mail på kickanandersen@hotmail.com. I kan også booke gennem Dansk Pædagogisk Forum eller Athenas til foredrag i institutioner, skoler, oplysningsforbund mv.