Personlige kurser for enkelte par på klinikken i Ballerup

Du og din partner har her en enestående mulighed for at sætte 100% fokus på jeres parforhold. I vil som eneste deltagere få al den vejledning i har brug for. PREP er det internationalt mest anerkendte relations program nogensinde. Norge udbyder det siden 2006 til alle førstegangsforældre - men det er udviklet til alle.

Et PREP-kursus strækker sig over 14-16 timer og kan tilrettelægges som det passer ind i jeres kalender. Det kunne være over to hverdage fra 8.30 til 15.30. Men jeg anbefaler over 3 hverdag fra 9.00-14.00. Jeg arbejder ikke weekend og aften. Jeg udbyder løbende PREP-kurser på klinikken i Ballerup for individuelle par - I skal blot kontakte mig.

PREP

Dette er en muligheden for at kvalificere og forbedre kvaliteten i jeres parforhold. PREP-kurset er det mest anerkendte relations program internationalt, for par, baserede på 30 års forskning i parrelationen. Kurserne er kendt for effektivt at forebygge samlivsbrud. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større chance for at forblive i parforholdet, end par der ikke får denne viden. Kurset er ikke terapi, men et kursus med en kombination af oplæg, undervisning, video og øvelser med ens partner. Så alle kan deltage. PREP er værdibaserede, men er uafhængigt af religion og politik. Kurset har udelukkende til formål at hjælpe par med at bygge et sundere parforhold og bidrage til at familier får det bedre.

Hvis trygheden, venskabet, kommunikationen, fællesskabet og teamtænkningen er væk, og ensomheden, savnet, skænderierne og tavsheden er headlines, så er det tid til dette kursus. PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program. PREP-parkursus er det mest forskningsbaserede relationsprogram nogensinde. Kurset er baseret på omfattende forskning gennem de sidste 30 år, primært ved Denver University i USA. Kurset er oversat til norsk og siden til dansk. Kurset tilbydes i Norge til alle førstegangsforældre som et forebyggende tiltag mod skilsmisse. Kurset er dog rette til alle der er i et parforhold, uanset forholdet varighed mv. Et PREP-kursus kvalificerer forholdet og nedsætter risikoen for skilsmisse væsentligt. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større chance for at forblive i parforholdet, end par der ikke får denne viden. PREP kurset er en oplagt mulighed for at få en super oplevelse som par, med nogle venner eller med mødregruppen. Man skal IKKE fortælle om sig selv i plenum

Om PREP-kurserne

Hvis trygheden, venskabet, kommunikationen, fællesskabet og teamtænkningen er væk, og ensomheden, savnet, skænderierne og tavsheden er headlines, så er det tid til dette kursus.

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program.

PREP-parkursus er det mest forskningsbaserede relationsprogram nogensinde. Kurset er baseret på omfattende forskning gennem de sidste 30 år, primært ved Denver University i USA. Kurset er oversat til norsk og siden til dansk. Kurset tilbydes i Norge til alle førstegangsforældre som et forebyggende tiltag mod skilsmisse. Kurset er dog rette til alle der er i et parforhold, uanset forholdet varighed mv.

Et PREP-kursus kvalificerer forholdet og nedsætter risikoen for skilsmisse væsentligt. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større chance for at forblive i parforholdet, end par der ikke får denne viden.

Man behøver IKKE  fortælle om sig selv i plenum.

Emner

Kurset kommer omkring følgende emner:

  • At leve sammen som familie
  • Kærlighed og forelskelse
  • Forventninger
  • Kommunikation, faresignalerne og alternativer
  • Problemer og problemhåndtering
  • Venskab og glæde
  • Sensualitet og intimitet
  • Tro, værdier og livssyn
  • Tilgivelse
  • Engagement og forpligtelse

Praktiske forhold

Kurset koster 4.500,- pr. par og er inkl. materialer, kaffe og the. Frokost mv. skal selv medbringes.

Tilmeld jer her på www.kickanandersen.dk eller kontakt mig på 2681 9336.