Et realistisk rum for jer med familieliv, parliv og børn

Familielykke er etableret den 10. jan 2009 og ejes af mig, Kickan Andersen. Ideen var at Famillielykke blot skulle være en paraply for alle de forskellige ting jeg på det tidspunkt lavede inden for familieliv. Da Familielykke blev etablerede afholdte vi en masse barselscafé'er med oplæg og foredrag som jeg stod for. Vi samarbejdede med forskellige cafe'er rundt om i Storkøbenhavn. Bla. Cafe MÆT i Valby og Granny's House i Søborg. Udover det besøgte jeg også legestuer mv. Med tiden fik jeg dog for travlt på klinikken i Ballerup og barselscafeerne er langsomt ophørt. Så som det er nu, så byder jeg i hverdagen en masse almindelige mennesker som du og jeg velkommen på min klinik i Ballerup. Jeg praktisere her parterapi, individuel terapi, familieterapi og rådgivning. Ydermere er jeg mentor for nogle unge piger i Ballerup kommune. Så skriver jeg indimellem også på Familielykke på Facebook. Om familieliv, opdragelse og parliv.

Følg Familielykke på facebook her; www.facebook.com/familielykke

Familielykke er også foredrag og workshops til forælderarrangementer og personalearrangementer med det formål at støtte, inspirere og vejlede forældre i de intense liv, der knytter sig til at blive og være en familie på godt og ondt. Opdragelse, parrelationen, forældersamarbejde er alle følsomme områder i familielivet.

Jeg udbyder også workshops om succesfuldt forældersamarbejde til personale i institutioner og på skoler.

Der er i denne periode ingen åbne foredrag, men jeg kan altid bookes ved at i sender mig en mail eller gennem Dansk Pædagogisk Forum eller Athenas til foredrag i institutioner, skoler, oplysningsforbund mv. 

 

 

Up-comes:

Foredrag med Kickan